Liften De Smet aflossingsmarathon

General information
Date: 
Sunday, 24 October, 2021
Type: 
Road race
Parkrun
Region: 
Location: 
Cultuurpad 1
8560 Wevelgem
Belgium
Track: 

De Liften De Smet Aflossingsmarathon wordt gelopen door teams van 3 tot 5 personen. 

Er zijn 3 categorieën/ reeksen. We hebben een reeks met enkel vrouwen, een reeks met enkel mannen en een gemengde reeks. Een gemengde reeks bestaat uit minimum 2 en maximum 3 vrouwen.

De wedstrijd gaat over 42 toeren van 1 km op de terreinen van het St-Pauluscollege en door de Porseleinhallen van Wevelgem. De teams kiezen zelf hoe en wanneer ze hun aflossingen regelen in de voorziene zone in de Porseleinhallen. Het is wel de bedoeling dat alle lopers per team minimum 1 ronde lopen.

De start wordt gegeven om 10u00. 

Ook dit jaar willen wij er terug een geslaagd evenement van maken, waar sfeer en sport centraal staan. De supporters kunnen hun team(s) komen aanmoedigen in de Porseleinhallen of op de terreinen van het St-Pauluscollege. Ook dit jaar is de flosh van de partij! Hierdoor maken alle lopers een kans op een mooie natura prijs.

We zorgen natuurlijk dat niemand honger en dorst moet lijden! Er zal terug van alles voorzien zijn voor zowel de lopers als de supporters!

Let op! Er kunnen maximum 50 teams inschrijven. Kostprijs is €45 per team (vanaf 1 januari 2021 tot en met 31 juli 2021). Vanaf 1 augustus 2021 tot 30 september 2021 stijgt de prijs naar €50 en vanaf 1 oktober tot 23 oktober stijgt de kostprijs naar €55. Op 23 oktober, om 23u59, worden de inschrijvingen afgesloten. Dag inschrijvingen zijn niet mogelijk. 

Pre-registration till: 
Saturday, 23 October, 2021
Ceremony
Type: 
Natura
Location: 
Cultuurpad 1 Wevelgem
Layout result
Electronic
Practical
Organisation: 
Jogging Wevelgem
Contact: 
Tom Verleyen
Remarks

Inschrijvingen via Star tracking: https://www.star-tracking.be/event/530